Prijatelji u šoku nakon smrti mladića: Uze nam Kozara još jednog sjajnog pilota

“Nikad ne znaš kad nekoga vidiš posljednji put, izvini za sve anđele, počivaj u miru…”, glasila je jedna od oproštajnih poruka poginulom operateru i pilotu iz Borče, koji je stradao u padu aviona iznad Kozare u Republici Srpskoj.

Igor Ivanović (34) iz beogradskog naselja Borča poginuo je u padu sportskog aviona “pajper 28” koji je u četvrtak nestao iznad Omarske u Republici Srpskoj, a juče je pronađen na Kozari u selu Subotiću. U olupini aviona nije bilo preživjelih, a pored poginulog Ivanovića, poginula je i 31-godišnja državljanka Rumunije koja je upravljala avionom.

Da je Igor Ivanović bio mladić koga su svi voljeli, svjedoče i brojne opraštajne poruke koje su preplavile njegove profile na društvenim mrežama. Njegovi prijatelji, poznanici i kolege, tužnim porukama koje kidaju dušu šalju posljednji pozdrav preminulom pilotu.

“Vječno ćeš ostati u našim srcima, neka te andjeli čuvaju, prijatelju naš”, “Uze nam Kozara još jednog sjajnog pilota. Nadam se da ćemo opet letjeti zajedno negdje gore. Nek ti je plavo nebo brate”, “Tužno, pretužno, otišao si prerano, a nisi se sa svima pozdravio, neka te anđeli čuvaju”, neke su od pokuka na društvenim mrežama.

Njegovi prijatelji pitali su se u oproštajnim porukama, zbog čega je mladi pilot otišao “tako mlad i prerano”.

“Počivaj u miru druže moj”, “posljednji pozdrav veseli dječače, plavo ti nebo bilo”, “Nikad ne znaš kad nekoga vidiš posljednji put, izvini za sve anđele..”, nizale su se poruke jedna za drugom.

Podsjetimo, sportski avion se vraćao iz Velike Kladuše za Banjaluku, sa čijeg je aerodoroma odletio za Kladušu. U povratku iz Kladuše avion, koji je prevozio vakcine protiv bjesnila za lisice, nestao je sa radara. Nakon toga krenula je intenzivna potraga za njim, a olupina aviona pronađena je juče na izuzetno nepristupačnom terenu. Potragu je znatno otežavala gusta magla koja je obavila planinu. Uviđaj na mjestu nesreće danas je u toku, prenosi Nova.rs.

Ostavite komentar: