Policija reagovala po prijavi: Sa vazdušnim pištoljem pijan sjedio u kafiću

Lice čiji su inicijali Đ.U. iz Laktaša uhapšeno je i oduzet mu je vazdušni pištolj sa prigušivačem koji je nosio u ugostiteljskom objektu u Trnu, saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

Policiji je u petak, 28. oktobra uveče prijavljeno da se u ugostiteljskom objektu u Trnu nalazi nepoznato muško lice koje u ruci drži pištolj.

“Policijski službenici su izlaskom na lice mjesta utvrdili da je riječ o licu Đ.U, te od njega uz potvrdu oduzeli vazdušni pištolj sa prigušivačem”, saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

Alkotestiranjem je kod Đ.U. utvrđeno 1,75 promila alkohola u krvi.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da u navedenom događaju nema elemenata krivičnog djela.

Protiv lica Đ.U. biće podnesen izvještaj o počinjenom prekršaju na osnovu Zakona o javnom redu i miru.

Dva lica, čiji su inicijali M.N. iz Bosanskog Petrovca i N.L. iz Osmaka, uhapšena su na osnovu sudskih potjerica koje su za njima raspisane zbog teške krađe i krađe, saopštila je Policijska uprava Banjaluka.

Iz policije su naveli da su u petak, 28. oktobra, legitimisali M.N, te da je poslije provjera utvrđeno da je za njim raspisana centralna potjernica po naredbi Osnovnog suda u Banjaluci zbog počinjenog krivičnog djela teška krađa.

Dan kasnije, policija je u Laktašima policijski službenici Policijske stanice Laktaši legitimisala N.L, a nakon provjera je utvrđeno da je za njim raspisana potjernica po naredbi Osnovnog suda u Banjaluci zbog počinjenog krivičnog djela krađa.

Ova lica su predata policijskim službenicima Okružnog centra Sudske policije Banjaluka.

Ostavite komentar: