Mlada žena iz BiH žrtva brutalnog nasilja: Suprug je tuče, vara, a “za svoje dijete ne zna”

02.01.2024. | 20:09

Senaida Muminović rodom iz Tešnja, a nastanjena u Maglaju, juče je na Facebooku javno podijelila svoju ispovijest o nasilnom suprugu koji ju je brutalno tukao.

Osim što je, kako je navela, pretrpjela fizičko i psihičko zlostavljanje, navodi da ju je njen suprug prevario s drugom ženom, te se uopšte ne brine za svoje dijete.

“Ne mogu više da ćutim”

Njenu objavu prenosimo u cijelosti:

– E ovako dosad sam ćutala sa kakvim sam čovjekom zapravo (nečovjekom) bila u braku… Neke stvari sam trpila i prećutala, ali više ne mogu da ćutim… Dokle me je ovaj čovjek doveo pa da se ovim putem obraćam sve je jasno… Ovdje su slike, tj. modrice koje sam imala od dotičnog, to nije sve ima toga još dosta ali ovo je samo djelić toga…

Pored toga što sam pretrpjela fizičko zlostavljanje i psihičko maltretiranje,od strane dotičnog sam bila i prevarena… Žena koja mu je rodila dijete, pored toga sto je bila maltretirana pored toga sam i prevarena… Baš neki dan javlja mi se dotična po imenu Amra Tatarević i meni piše kako je sa dotičnim u kontaktu već duže vrijeme dok sam i ja bila kod njega, ona se time ponosi, a ne zna možda da neko dijete zbog toga svega ispašta.

Za dijete svoje ne zna

Prošla su tri mjeseca otkako nije ni vidio svoje dijete, a kamoli da mu je barem vlažne maramice kupio i rekao evo od oca, ne nego ide ljubavnici na noge u Hrvatsku i slika se sa njom i meni na viber šalje slike, kako je kod nje. A za dijete svoje ne zna, a naokolo se ku*va … Sve do sad sam ćutala i da sam najgora što on priča, a nema dokaza, a ja za sve imam dokaze, ćutala sam više ne mogu, jer vidim da me ciljano provocira i vise ne mogu ćutati – navela je Muminović u svojoj objavi.

Oznake: Nasilje, Žena, Žrtva