Hapšenje u Banjaluci: Kod osumnjičenog pronađen alat za provaljivanje

14.03.2019. | 10:05

Policija je uhapsila Ajrudina Vladovića (45) iz Banjaluke kod koga je pronađen alat za izvršenje krivičnih djela.

– Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 13. marta 2019. godine oko 20 časova, tokom obavljanja redovih poslova i zadataka, opservacije, sa ciljem prevencije budućih, ali i rasvjetljavanja izvršenih krivičnih djela, u naselju Obilićevo, zapazili su sumnjivo muško lice, koji je po uočavanju odbacio ruksak na obližnji parking prostor- saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Legitimisanjem je kako se navodi, utvrđeno da se radi o Ajrudinu Vladoviću, a pregledom ruksaka pronađena su sredstva pogodna za izvršenje krivičnog djela.

– Daljim radom, policijski službenici su utvrdili da se lice sumnjiči da je izvršilo krivično djelo teška krađa 26. februara 2019. godine. Osumnjičeni se tereti da je upotrebom podesnog alata djelovao na ulazna vrata firme u ulici Veljka Mlađenovića, odakle je otuđio alat pričinivši materijalnu štetu u iznosi u iznosi od oko 5.000 KM- saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za krivično djelo teška krađa.

Policijski službenici nastavljaju istragu kako bi utvrdili da li se Vladović može dovesti u vezu sa drugim krivičnim djelima izvršenim na području Banjaluke.

 

Izvor:(SrpskaInfo)