Doboj – Nestale djevojčice pronađene mokre i promrzle

Dvije trinaestogodišnje djevojčice sa područja Doboja, za kojim je policija tragala sedam časova, pronađene su rano jutros u mjestu Striježevica mokre i promrzle, a o svemu je obaviješten Centar za socijalni rad.

Nestanak djevojčica prijavljen je Policijskoj upravi Doboj juče u 17.00 i 17.20 časova, a potom su o tome obaviještene sve policijske stance iz sastava Policijske uprave Doboj, kao i sve susjedne policijske stanice.

U potrazi za njima bili su uključeni službenici policijskih stanica Doboj jedan i dva i Petrovo, Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, Sektor kriminalističke policije dobojske Uprave, Jedinica za operativnu tehniku MUP-a Republike Srpske i Jedinica za podršku Policijske uprave Doboj sa psom tragačem.

Djevojčice su pronađene jutros oko 2.45 časova na lokalnom putu u mjestu Striježevica, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Nakon pronalaska, djevojčice su prevezene u Dom zdravlja Doboj radi ukazivanja potrebne ljekarske pomoći, nakon čega su ih preuzeli roditelji.

Iz policije su saopštili da je nestanak djevojčila prijavljen juče oko 17.00 časova i da su preduzeli sve mjere i radnje da maloljetnice budu pronađene.

 

Izvor:(Nezavisne novine)

 

Ostavite komentar: