Pucnjava u centru Banjaluke: Odbijali da napuste lokal nakon fajronta pa pucali iz pištolja

Banjalučka policija traga za nepoznatim muškarcima koji su sinoć pucali iz gasnog pištolja u noćnom klubu “Bum Bum Rum” u centru grada, nakon što su ih redari upozorili da je kraj radnog vremena.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka preduzimaju sve neophodne mjere i radnje s ciljem rasvjetljavanja krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti i otkrivanja izvršioca, saopšteno je iz te policijske uprave.

Nadležnoj policijskoj stanici rano jutros u 3.55 časova prijavljeno da je neposredno prije prijave došlo do pucnjave u ugostiteljskom objektu u ulici Veselina Masleše u Banjaluci.

“Izlaskom na lice mjesta, policijski službenici su došli do saznanja da su dva muška lica negodovala što je kraj radnog vremena, te se suprostavili uputstvima redara da napuste objekat, fizički ih napali i ispalili jedan hitac iz gasnog pištolja, nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu”, ističe se u saopštenju.

Iz policije su dodali da se sve mjere i radnje preduzimaju pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka

Ostavite komentar: