Autom podletio pod komšijin kamion: Mladić (23) stradao u blizini porodične kuće

Goran B. (23) poginuo je, na području Modriče, kada je automobilom podletio pod kamion „mercedes“ kojim je upravljao njegov komšija L. B, saznaje Srpskainfo.

Prema informacijama, nesreća se desila u blizini kuće gdje je živio nesretni mladić.

“Goran se uključivao sa sporednog puta i tom prilikom vozilom je prešao u suprotnu traku, a baš u trenutku kada je sa kamionom naišao njegov komšija. Došlo je do direktnog sudara između njih i to je bilo kobno za mladića. Vozač kamiona je zadobio lakše povrede”, pojasnio je sagovornik Srpskainfo.

Portparol PU Doboj Dragana Kerkez rekla je da se nesreća dogodila juče oko 9.50 časova na magistralnom putu u mjestu Miloševac kod Modriče.

“U saobraćajnoj nesreći učestvovali su G.B. sa područja opštine Modriča, koji je upravljao automobilom „pežo 206” i L.B. koji je vozio kamion „mercedes””, istakla je Kerkezova.

U ovoj nezgodi G.B. je smrtno stradao na licu mjesta, dok je L.B. zadobilo lakše tjelesne povrede.

Policijski službenici Policijske stanice Modriča u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Doboj izvršili su uviđaj lica mjesta. Na navedenom magistralnom putu u vremenu od 9.55 do 14.10 časova, saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen i odvijao se alternativnim pravcem.

Ostavite komentar: