Najavljeno razvedravanje za vikend: Sutra će biti sunčanije vrijeme, ali nešto svježije

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje razvedravanje i sunčanije vrijeme, ali nešto svježije u odnosu na prethodne dane.

Slaba kiša moguća je naredne noći, dok će u ujutro i tokom prijepodneva na sjeveru biti oblačno i svježe, a na jugu pretežno vedro, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće promjenljivo, a potom će se razvedriti i biće sunčanije, dok će dnevna temperatura biti niža nego prethodnih dana.

Jutarnja temperatura vazduha od tri do 9 stepeni, a na jugu do 15, a najviša dnevna od 11 do 17, a na jugu do 24 stepena Celzijusova.

Duvaće slab sjeveroistočni vjetar.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, tokom poslijepodneva kiša će sa sjevera do kraja dana postepeno zahvatiti većinu krajeva.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica sedam, Čemerno 14, Mrakovica 15, Livno 16, Gacko i Han Pijesak 18, Prijedor i Jajce 19, Mrkonjić Grad, Nevesinje, Ribnik, Šipovo, Srbac i Bugojno 20, Bileća, Sokolac, Banjaluka, Bihać i Gradačac 21, Trebinje i Tuzla 22, Doboj, Bijeljina, Sanski Most i Sarajevo 23, Foča, Zvornik, Mostar, Neum, Stolac i Zenica 24, Višegrad 25 i Rudo 26 stepeni Celzijusovih.

Ostavite komentar: