Vozite oprezno: Uspostavljen jednosmjerni saobraćaj na nekoliko lokacija u Banjaluci

U cilju stvaranja povoljnijih uslova za nesmetano i bezbjedno odvijanje saobraćaja od danas je na snagu novi izmijenjeni režim odvijanja saobraćaja na nekoliko lokacija na području grada.

Novi režim saobraćaja uspostavljen je na raskrsnici Ulica Pave Radana – Dragiše Vasića – Svetozara Markovića, u naselju Nova varoš, saopšteno je iz Gradske uprave.

“U cilju smanjenja broja konfliktnih tačaka i povećanja bezbjednosti svih učesnika u izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja na način da se u Ulici Dragiše Vasića (dio od Masarikove do Ulice Pave Radana) i  u Ulici Svetozara Markovića (dio od prodavnice „Moj market“ do Ulice Pave Radana) saobraćaj odvija jednosmjerno sa dozvoljenim smjerom kretanja od Ulice Pave Radana”, naglasili su iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Takođe, iz resornog odjeljenja napominju da nakon provedenih analiza uslova i načina odvijanja saobraćaja, a na zahtjev građana, u ulicama Ivana Kosančića u naselju Lazarevo i u Knežopoljskoj ulici u naselju Borik biće uveden jednosmjerni režim odvijanja saobraćaja.

Iz Odjeljenja mole sve učesnike u saobraćaju, da zbog nesmetanog i bezbjednog odvijanja saobraćaja naročito obrate pažnju na postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Lokacije i mape novog režima saoobraćaja pogledajte u NASTAVKU.

Ostavite komentar: