Bijesan zbog “šišanja” dnevnog reda: Stanivuković pozvao građane na protest ispred SNSD-a

27.02.2024. | 13:12

Danas ću imati hitan sastanak sa svojim saradnicima i sa drugim odbornicima koji su zainteresovani da se organizuje protest, da lično kao gradonačelnik pozovem građane na protest ispred prostorija banjalučkog SNSD-a, poručio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u obraćanju za medije, u pauzi današnje sjednice banjalučke Skupštine.

Građane će pozvati ispred prostorija banjalučkog SNSD-a zbog toga što je, kako kaže, njegovo rukovodstvo odgovorno za katastrofalno stanje u Banjaluci. Između ostalog i zbog konstantnog odbijanja da se u Skupštini raspravlja o brojnim tačkama, odnosno problemima.

“SNSD na čelu sa Topićem, Đajićem i Ninkovićem je protiv tjeranja kladionica od škola, mislim na ovaj banjalučki SNSD, oni su i protiv naknade za vrtiće. Oni su protiv zdravog razuma i logike. Protiv su donacije od 800 hiljada evra i Evropske kuće”, tvrdi Stanivuković.

Ipak, ono što ga je najviše uznemirilo je “skidanje” sa dnevnog reda tačke o subvencijama za javni prevoz u Banjaluci.

“Želim da poručim svim penzionerima i drugim građanima, koji bi trebalo da dobiju besplatne karte da SNSD, Topić i Đajić ne dozvoljavaju besplatne karte. Znate li vi šta penzionerima znači 300 maraka na godišnjem nivou, to je 13. penzija”, rekao je on.

Srđan Banović, BL portal