Prijave traju do 15. jula: Bira se najljepša fotografije Kastela noću

10.07.2024. | 12:18

Kastel konačno sija, a građani Banjaluke i dalje mogu poslati svoje fotografije tvrđave noću na konkurs za izbor najljepše fotografije.

Na ovom konkursu za izbor najljepše fotografije Kastela noću, mogu učestvovati svi građani Banjaluke, bez obzira na to da li se fotografijom bave profesionalno ili amaterski.

Jedan autor na konkurs može poslati najviše dvije fotografije, snimljene u periodu od 07. do 14. jula 2024. Godine, navode iz Grada Banjaluka.

Pošaljite fotografije koje će biti  objavljene na društvenim mrežama Grada, a najljepše će biti nagrađene vrijednim nagradama.

Fotografije je potrebno dostaviti do 15. jula, do 12.00 časova, i to putem elektronske pošte na adresu: [email protected]

Prispjele radove ocijeniće stručna komisija i od prispjelih radova, izabrati deset najboljih, a pobjedničku fotografiju će izabrati građani Banjaluke, glasa se putem Viber zajednice Grada Banja Luka.

Učešće je besplatno za sve zainteresovane, a organizatori imaju pravo koristiti fotografije za promociju ovog konkursa, uz potpisivanje autora.

Podsjećamo, tvrđava Kastel konačno je dobila osvjetljenje.