Grbić istakao: Lažna kampanja protiv mene pokazuje koliko je PDP uplašen

10.07.2024. | 09:58

Bivši direktor Gradskog groblja u Banjaluci i član Gradskog odbora SPS-a Željko Grbić rekao je da lažna kampanja koja se vodi protiv njega i njegovog rada samo pokazuje koliko je PDP uplašen i koliko su spremni da idu nisko.

Grbić je istakao da su napadi na njega očajnički potezi političara koji bombastičnom i rijaliti politikom žele da sakriju loše stanje u kojem se nalaze javne ustanove u Banjaluci.

On je rekao da je očigledno da gradonačelnik Draško Stanivuković i njegova ekipa ne prezaju ni od čega samo da bi dobili političke poene i pažnju javnosti.

“Laži koje iznosi Adriana Basara nisu ništa drugo do jeftini pokušaji da se diskredituje moj rad i skrene pažnja sa stvarnih problema s kojima se grad suočava pod trenutnim rukovodstvom”, ocijenio je Grbić i protiv Basare najavio krivičnu prijavu zbog klevete.

Grbić je istakao da su tokom njegovog mandata na čelu Gradskog groblja uloženi maksimalni napori da se osigura dostojanstveno i profesionalno vođenje ovog preduzeća.

“Ja ću nastaviti da se borim za istinu i za interese građana Banjaluke, bez obzira na sve napade i laži koje dolaze iz PDP-a. Na kraju, nakon mog istupanja groblje je napokon pokošeno”, zaključio je Grbić.

Prema njegovim riječima, Banjalučani nisu slijepi i vide ko zaista radi u njihovom interesu, a ko koristi laži i manipulacije da bi prikrio svoje neuspjehe.

IZ SPS-a su podsjetili da je Grbić bio direktor Gradskog Groblja kao kadar SPS-a, ali da nikada nije imao punu odgovornost to jest većinu u odlučivanju.

Upravu preduzeća su, kako pojašnjavaju, činila dva izvršna direktora i to Tomislav Grabovica iz PDP-a i Tadija Pilipović iz SDS-a, a Nadzorni odbor preduzeća su bili kadrovi PDP-a i to Olivera Čudić, Zoran Gavrić, Milenko Milinković, a predstavnik kapitala grada Siniša Štrbac.