Neodgovornost pojedinaca: Apel da se još ne koristi trim staza u parku “Mladen Stojanović”

Imajući u vidu da je u toku završna obrada nove trim staze u Parku „Mladen Stojanović“ i da se trenutno vrši postavljanje tartan podloge, molimo sugrađane da ne koriste stazu dok radovi ne budu u potpunosti okončani i staza ne bude stavljena u upotrebu, saopšteno je iz Gradske uprave.

Iz Odjeljenja za komunalne poslove pojašnjavaju da se tartan nanosi u tri sloja i da je potrebno vrijeme da se podloga osuši, zbog čega će, kako su naveli, i sama procedura postavljanja podloge trajati i narednih nekoliko dana.

Napomenuli su, da su uprkos svim znakovima upozorenja, juče u poslijepodnevnim časovima neodgovorni pojedinci ušli u zonu gradilišta u Parku i hodali po trim stazi, na koju je bio tek postavljen prvi sloj podloge, a kako staza nije bila suha, osim štete na podlozi zaprljan je i dio novog šetališta.

Treba imati u vidu da Grad Banja Luka izdvaja značajna sredstva za obnovu Parka „Mladen Stojanović“, a sve s ciljem stvaranja boljih uslova za naše sportiste i rekreativce, ali i za sve generacije naših sugrađana koji rado borave na ovoj lokaciji.

S tim u vezi još jednom pozivamo sve naše sugrađane da čuvaju zajedničku imovinu, kako bi naš grad sačuvao svoju ljepotu i svakim danom postajao ugodnije i ljepše mjesto za život.

Ostavite komentar: