Možda si baš “TI” taj: Prijavite se na konkurs za direktore javnih ustanova u Banjaluci

Skupština grada Banjaluke sutra objavljuje četiri javna konkursa za popunu upražnjenih mjesta direktora u tri gradske ustanove, te za imenovanje člana Gradske izborne komisije Banjaluka, saopšteno je iz Gradske uprave. 

U petak, 26. februara 2021. godine, biće objavljeni javni konkursi za popunu upražnjenih mjesta direktora Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, Centra za obrazovanje odraslih i Gradske razvojne agencije, kao i za imenovanje člana GIK Banjaluka.

Gradonačelnik Draško Stanivuković, nedavno je zatražio da konkursi za direktore javnih ustanova, organizacija i preduzeća budu javni i promovisani putem zvaničnih kanala komunikacije Grada te na bilbordima i siti lajtovima u gradu.

Kako je istakao, namjera je da se ovakvim načinom promocije, ti konkursi učine dostupnim što većem broju građana, kako bi se prijavili najbolji kandidati iz različitih oblasti. Takođe, Stanivuković je predložio skupštinskoj većini da se intervjui sa prijavljenim kandidatima snimaju odnosno da budu javno dostupni.

Konkursi za imenovanje direktora gradskih ustanova biće otvoreni do 13. marta 2021. godine, dok je je konkurs za imenovanje člana GIK Banja Luka otvoren do 6. marta ove godine.

Prijave, sa potrebnom dokumentacijom, kandidati mogu dostaviti poštom, na adresu: Gradska uprava Grada Banje Luke – Stručna služba Skupštine grada, Trg srpskih vladara broj 1, ili lično u Prijemnoj kancelariji Gradske uprave (broj 16).

POGLEDAJTE KONKURSE:

Javni konkurs za popunu upražnjenog mjesta direktora JU Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Banjaluka

Javni konkurs za popunu upražnjenog mjesta direktora JU Centar za obrazovanje odraslih Banjaluka

Javni konkurs za popunu upražnjenog mjesta direktora Gradske razvojne agencije Banjaluka

Javni konkurs za imenovanje jednog člana Gradske izborne komisije Banjaluka

Ostavite komentar: