Iz Gradske uprave obećavaju: I ove godine bogat program “Banjalučkog proljeća”

Sjajni rezultati i rekordana posjećenost koju je Banja Luka ostvarila u protekloj godini podstakli su nas da u ovoj godini našim sugrađanima ali i svim posjetiocima ponudimo još veći broj kulturnih, sportskih i zabavnih sadržaja – što ćemo svakako realizovati u okviru manifestacije „Banjalučko proljeće“, saopšteno je iz Gradske uprave.

Poručila je ovo savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti Milada Šukalo, koja je rekla da je početak ove manifestacije planiran već početkom aprila.

Manifestacija će započeti „Festivalom cvijeća“ i velikim proljećnim druženjem uz muziku, ples i sjajnu zabavu u centru našeg grada. Nakon toga slijedi Vaskršnji piknik i obilježavanje Dana grada koje ove godine želimo organizovati uz prisustvo većeg broja naših sugrađana – istakla je Šukalova.

Kako je kazala, i ove godine sugrađani i svi posjetioci moći će uživati u Banjalučkom karnevalu, Festivalu uličnih zabavljača „Trotoart“, Festivalu „Banj dan“ ali i drugim zanimljivim sadržajima.

Uz teniski spektakl koji pripremamo u našem gradu, infrastrukturne projekte ali i izuzetno bogat program Banjalučkog proljeća, ove godine Banja Luka će zaista doživjeti pravi uspon – zaključila je ona

Ostavite komentar: