Hematološka laboratorija u naselju Obilićevo i stomatološka ambulanta u OŠ “Desanka Maksimović” počele sa radom

U skladu sa preporukama Republičkog štaba za vanredne situacije, JZU „Dom zdravlja“ u Banjaluci nastavlja da prilagođava svoj rad potrebama korisnika.

Od danas 16. juna 2020. dostupne sljedeće usluge:

  • Odjeljenje za hematološku i biohemijsku dijagnostiku – pored laboratorija u Poliklinici, kao i u ambulanti porodične medicine u Lazarevu, te u našem objektu u Ulici Vladike Platona, počela je sa radom i hematološka laboratorija u našem objektu u Obilićevu. Radno vrijeme laboratorije je od 07:00-14:00 časova, svakim radnim danom.
  • Služba za stomatološku zdravstvenu zaštitu – pored stomatoloških ambulanti u OŠ “Ivo Andrić“, OŠ “Branko Radičević“, OŠ „Sveti Sava“, OŠ “Jovan J. Zmaj”, OŠ “Borisav Stanković” stomatološke usluge najmlađim korisnicima pružaju se i u OŠ “Desanka Maksimović” u MZ Dragočaj. Broj telefona na koji roditelji svoju djecu mogu naručiti na pregled je 066/583-657.

Radno vrijeme stomatoloških ambulanti je od 07:30-14:00 časova, svakim radnim danom, izuzev ambulante u OŠ “Ivo Andrić” koja radi u dvije smjene od 07:00-19:00 časova, svakim radnim danom.

Stomatološka ambulanta u OŠ “Vuk Karadžić” primaće pacijente koji su pozitivni na COVID -19 do daljnjeg, a djeca koja pripadaju toj ambulanti usluge će dobijati u stomatološkoj ambulanti u OŠ “Branko Radičević”.

Potrebno je da se svi pacijenti kojima je potreban pregled stomatologa naručuju na isti putem brojeva telefona koji su istaknuti na stomatološkim ambulantama, kao i na web sajtu Doma zdravlja Banjaluka.

 

(BL PORTAL)

 

 

Ostavite komentar: