Gradski menadžer uputio čestitke: Kresojević na obilježavanju krsne slave Opštine Bileća

Delegacija Grada Banje Luke na čelu sa gradskim menadžerom Bojanom Kresojevićem prisustvuje svečanom obilježavanju krsne slave Opštine Bileća i Sabronog hrama Sv. Sava, saopšteno je iz Gradske uprave.

“Velika je čast i zadovoljstvo što sam danas sa građanima Bileće, te koristim priliku da načelniku Opštine gospodinu Vujoviću i građanima čestitam krsnu slavu Opštine i Sabornog hrama. Takođe, svim učenicima i prosvjetnim radnicima čestitam školsku slavu”, poručio je gradski menadžer.

U okviru svetosavskih svečanosti u ovoj opštini priređen je prigodan kulturno-umjetnički program, u kojem su učestvovale pjevačke grupe i kulturno-umjetnička društva iz Bileće, a istaknutim pojedincima, kolektivima i najboljim sportistima uručene su povelje.

Pored Svetosavske akademije, koja je održana u Domu kulture u Bileći, gradski menadžer prisustvovao je i liturgiji i svečanoj litiji, koju je predvodio episkop zahumsko-hercegovački i primorski Dimitrije.

Podsjećamo, gradski menadžer je u Bileću pristigao juče gdje je sa domaćinima razgovarao o saradnji posebno u oblasti održivog razvoja.

Ostavite komentar: