Učenici priredili nastavnici ispraćaj u penziju za pamćenje: Cvijeće, baklje i pjesma VIDEO

18.03.2024. | 08:35

O ispraćaju u penziju jedne nastavnice beogradske osnovne škole će se dugo pričati, a na društvenim mrežama su objavljeni snimci koji pokazuju ovaj emotivni događaj.

Učenici OŠ “Nikola Tesla” u Rakovici napravili su pravo iznenađenje nastavnici Ružici Jovanović koja je otišla u zasluženu penziju.

„Ovo je ispraćaj u penziju nastavnice likovnog Ružice Jovanović. OŠ ‘Nikola Tesla’ u Rakovici, koja je moja koleginica, a takođe mi je bila nastavnica u školi“ navodi se u objavi, dok u opisu videa stoji:

„Ispraćaj u penziju jedne legende. Ružica Jovanović je prije svega bila moja nastavnica, zatim mentor, kolega i prijatelj. Ovaj video govori dovoljno o tome koliko je života dotakla i šta je njeno životno delo. Ružo Rumena beskrajno Vas vole sva Vaša deca.“

Na video-snimku se u pozadini čuje pesma “Ružo Rumena”, đaci su joj kupili dosta cvijeća, a sačekali su je i sa bakljama.

Snimak je objavljen i na Fejsbuk stranici „Dnevna doza Beograda“, gdje su u opisu objave naveli da će još mnogo godina i decenija srcima ove djece ali i hodnicima škole odzvanjati ime Ružice Jovanović, prenosi NajŽena.