Umjesto šoljice kafe: Probajte jutarnji seks za razbuđivanje

Istraživanja su pokazala da upravo ovaj oblik fizičke aktivnosti ujutro oslobađa oksitocin, hormon dobrog raspoloženja koje će vas pratiti tokom cijelog dana. Zato iznenadite svog partnera na najbolji način sa jednom od najbljih poza za početak dana.
  1. “Sa strane”

Na zapadu je ova poza poznata kao ‘spooning’. Ime potiče od načina slaganja kašika na način da potpuno prijanjaju jedna uz drugu. Ovoj pozi parovi ujutro prilaze gotovo instinktivno, s obzirom da se žene često bude na boku u zagrljaju muškarca.

To je prijatan položaj, ali i odličan uvod za vruće igrice. On će imati pristup cijelom vašem tijelu , pa će moći da vas ljubi po vratu, dajući vam razloge da se i vi uključite. Možete da okrenete gornji dio tijela kako biste se ljubili ili posmatrali cijelu akciju za dodatno uzbuđenje.

  1. Obrnuta kaubojka

Muškarci vole ovu pozu, ali i vama može da bude odlična za jutarnju zabavu. Šta je bolje nego mu priuštiti predstavu, a u isto vrijeme i sama uživati? Ne samo što u ovoj pozi, u kojoj sjedite na svom partneru okrenuti leđima, sami odlučujete o brzini i dubini penetracije već i rješavate problem zadaha iz usta s obje strane.

  1. Napredni misionarski položaj

Ako ste razigrani, možete pokušati s pozom dublje penetracije. Možda je baš to potrebno da se aktivirate prije posla. U ovu pozu možete odmah uskočiti na početku ili do nje doći malo po malo, dižući tokom običnog misionarskog položaja noge preko njegovih ramena. Ova poza vam dopušta da se gledate u oči, što će vas sigurno još više uzbuditi.

Ostavite komentar: