Ukoliko vam tableta nije pri ruci: Prirodni sastojci koji vam mogu ublažiti ili otkloniti glavobolju

Ukoliko vam tableta nije pri ruci, postoje prirodni sastojci koji vam mogu ublažiti ili otkloniti glavobolju.

Iako može nastati iz “najbezazlenijeg” razloga, jaku glavobolju osetio je gotovo svaki čovjek na svijetu, makar jednom u životu. Neprijatan bol ometa funkcionisanje i obavljanje najosnovnijih stvari, a ukoliko je uporan, postaje nepodnošljiv.

Ako niste “fanatik lijekova” koji svaku vrstu mora da ima u svojim fiokama, pa se tako desi da nemate ni lijek za glavobolju kod sebe, postoji jedno prirodno rješenje.

Za njega zna mali broj ljudi, ali stručnjaci ističu da ovi prirodni sastojci pomažu u rješavanju glavobolje, pa čak i najjačih migrena. Sve što vam je potrebno, jesu jedna čaša vode, jedna kašičica limunovog soka i prstohvat soli.

Ovaj napitak pripremićete tako što so pomiješate sa vrlo malo tople vode. Miješajte dok ne primijetite da se so rastvorila, a potom dodajte limun i napunite čašu hladnom vodom. Iako je poznato da nema naročito prijatan ukus, tri sekunde njegovog konzumiranja vrijedna su više nego išta.

Jedna grupa ljudi naročito treba da vodi račina: svi koji imaju problema sa pritiskom, potrebno je da se prije konzumiranja ovog napitka, konsulutuju sa svojim ljekarom.

Ukoliko primijetite da vam glavobolja nije prošla na ovaj način, ponovite isto nakon 2 do 3 sata, piše Mondo.

Ostavite komentar: