Praznici se bliže: Evo nekoliko ideja da vam dom bude kao iz bajke

Ispunite hodnike ovim jednostavnim idejama za prazničnu dekoraciju za koje je potrebno manje od pet minuta za postavljanje.

Sitni detalji, poput visećih ukrasa sa ograde stepeništa i štapića cimeta, sve su što će vam trebati da ukrasite svoj dom za praznike. Evo naših omiljenih načina za manje od pet minuta da postavimo dekoraciju za Novu godinu.

Vrata

Ukrasite glavna vrata u svom domu svjetlećim zvijezdama, pahuljama ili sijalicama. Ova sofisticirana ideja će vašem domu dodati šarmantan sjaj i dovoljno je suptilna da ostane tu i nakon praznika.

Barska kolica

Ako imate barska kolica, ukrasite ih sezonskim detaljima, poput metalnih detalja i vaome sa zimskim cvijećem ili lišćem. Ostavite čaše i sve neophodno za osnovne koktele kako bi gosti mogli sami sebi da pomognu i nećete morati da glumite barmena.

Police kao kamin

Nemate kamin? Nema problema. Neka neka otvorena polica zameni kamin, kao što je tim uradio ovde. Rasporedite ukrasne detalje – minijaturna drvca, lampice ili sniježne kugle—a zatim pažljivo okačite čarape da vise sa polica za knjige.

Stepenište

Čak i ako ove godine ne ukrašavate cijelo drvo, još uvijek možete da prikažete neke cijenjene ukrase. Pokažite svoje najupečatljivije ukrase koji vise sa prelepih traka u vašem domu, uključujući i stepenište.

Ostavite komentar: