Ovih 12 znakova govore da vas partner vara: Neki od njih su potpuno iznenađenje

13.04.2024. | 19:30

Skoro polovina ljudi je makar jednom u životu prevarilo svog partnera, kažu statistike. Ovih 12 znakova gotovo sa stoprocentnom tačnošću otkrivaju nevjerstvo, te ukoliko sumnjate da u vašem odnosu postoji neko treći, samo obratite pažnju na ponašanje partnera.

Iako postoji uvreženo mišljenje da su muškarci ti koji najčešće varaju, statistički podaci ukazuju da je u pitanju nijansa i da se oba pola gotovo jednako često upuštaju u romantične avanture. Razloga može biti bezbroj, načina – još isto toliko, kao i znakova koji ukazuju da se u odnosu pojavio neko “sa strane”. O tome na kojih 12, potpuno iznenađujućih, treba naročito obratiti pažnju, za Dejli Mejl govorio je “serijski preljubnik i konsultant za nevjerstva”, Albert Arnez, koji je u svom životu imao preko 100 sekusalnih afera.

Promjene u korišćenju mobilnog telefona

Neuobičajene promjene u korišćenju mobilnog telefona mogu ukazivati na “mutne” radnje partnera – nova lozinka, nova pozadina, isključene notifikacije – sve ovo je već poznato. Ali, ukoliko vaš partner prestane da koristi svoj smart sat ili fitnes narukvicu to može biti znak da postoji određena “fizička aktivnost” za koju ne želi da saznate.

Obrisana istorija na Gugl mapama

Danas Gugl zna o nama skoro sve, pa tako i lokacije koje posjećujemo i rute kojima se krećemo. Preljubnicima ovo nikako ne ide na ruku. Zato oni koji varaju često deaktiviraju praćenje svih svojih uređaja od strane Gugla i brišu podatke o prethodnim posjetama, kako ne bi postojalo ništa što može privući pažnju partnera i otkriti njihova nedjela.

Čista i uvijek mirišljava kola

Automobil je univezalno mjesto za preljubničke radnje, a kada ga partneri dijele i najmanja promjena postaje “dokaz zločina”. Zato je briga o vozilu prioritet broj 1 svakog preljubnika. Ukoliko primetite da vaš partner odjednom kolima posvećuje mnogo više pažnje, usisava ih i pere jednom ili više puta nedeljno i uvek koristi mirišljave “jelkice”, nije isključeno da je u pitanju uklanjanje tragova.

Nova garderoba i rezervna odjeća u gepeku

Ukoliko primjetite da je vaš partner odjednom uvijek “skockan” i namirisan – obratite pažnju. A još ako i u gepeku u kolima drži rezervnu garderobu, gotovo je izvjesno da ste u ljubavnom trouglu i da vam se iza leđa dešavaju stvari koje ne biste voljeli da vidite.

Zdrav život, treninzi i ishrana

Treninzi i zdrava ishrana su sjajna stvar, ali ukoliko je vaš partner iz vedra neba odličio da je vrijeme da svoju formu dovede do savršenstva i sada ne izlazi iz teretane, možda se u njegovom životu pojavila druga osoba koju je potrebno šarmirati i za koju je potrebno malo više kondicije. Isto važi i za zdravu ishranu.

Manjak novca na računu, a višak keša u novčaniku

Kako bi zavarali trag preljubnici najčešće koriste gotovinu za sva plaćanja sa svojim ljubavnicama (ili ljubavnicima). Nema dokaza – nema zločina, što bi se reklo. Zato ukoliko primetite da sa računa vašeg partnera brzo nestaje novac, a “magično” se pojavljuje u njegovom novčaniku, to može biti crvena zastavica.

Odjednom partner radi sve po kući

Kada griža savjesti proradi, odjednom preljubnicima ništa nije teško – ni da usisaju, ni da operu posuđe, pa čak ni da spreme ručak ili večeru. Uradiće sve samo da se u svojoj podsvesti iskupe za nedela i da zavaraju tragove nevjerstva. Zato ukoliko vam se učini da je partner odjednom savršen – nije vam se učinilo: on se možda tako ponaša, ali ko zna šta se krije iza toga.

Umor i insomnija

Biti neveran mentalno iscrpljuje. A kako i ne bi – pa treba sve to osmisliti, treba konstantno voditi računa o tome da se ništa ne otkrije i na kraju krajeva, pritisak koji su sami sebi nametnuli jednostavno crpi energiju. Ipak, i pored umora, oni često ne mogu da zaspu tokom noći, jer im savjest nije čista.

Manje svađa, više seksa

Suprotno očekivanjima, zbog izražene griže savesti partner koji je neveran može odjednom postati “svilen”, a ujedno dobiti i pojačanu želju za seksom, trudeći se da na taj način u sopstvenoj glavi izgladi krivicu koju osjeća. Osim toga, na neverstvo mogu ukazivati i noviteti u krevetu: poze u kojima nikada ranije niste upražnjavali seks, želja za eksperimantisanjem i slično.

Parfem ili kolonjska voda odlaze u zaborav

Muškarci su obično verni svojim izborima, naročito kada je riječ o parfemima – obično su to dva do tri prepoznatljiva mirisa koja su godinama u opticaju. Ali, ako vaš partner prestane da stavlja svoj prepoznatljivi miris, to može ukazivati na postojanje ljubavnice. Razlog je sasvim neočekivan: kada se mirisi pomešaju dobija se nova mirisna nota koja lako može upasti u otkriti preljubu.

Nikada nije slobodan za vrijeme ručka

Preljube na radnom mjestu su jako česte, a ukoliko vaš partner nikada nije slobodan za vrijeme ručka čak ni za obično dopisivanje ili telefonski poziv, može biti da je to vrijeme rezervisano za nekog drugog. Za tih 30 do 60 minuta tokom dana može svašta da se završi, pa budite na oprezu ako baš nikada ne možete da dozovete partnera u to vreme.

Druženja sa prijateljima su sve češća i duža

Druženje sa prijateljima je sjajan povod za odsustvo od kuće, a i ko će bolje “pokrivati” vaše nevjerstvo od onih sa kojima se družite već godinama. Oni koji varaju obično ove izlaske vješto planiraju i to tako da imaju par sati rezerve – malo za aferu, a malo i za druženje.

Oznake: Partner, Varanje, Znakovi