Nešto na brzinu! Ako vam je dosadio omlet ili kajgana, počastite se sendvičem od jaja VIDEO

Jednostavan recept za sendvič od jaje postao je viralan nakon što ga je objavila jedna korisnica TikTok aplikacije. Ako nemate vremena i želite pojesti nešto na brzinu, ali zdravo, ovo je idealno rješenje za to.

Sendvič od jaja možete jesti za doručak ili ručak. Često se tako na tanjiru nađu jaja, ako vam je obična kajgana ili omlet dosadio, isprobajte ovaj recept koji prenosi The Sun.

Od sastojaka vam je potrebno dvoje jaja, so i papar, dvije kriške tosta, jedna ili dvije kriške sira, jedna ili dvije kriške šunke.

 

Izmutite dvoje jaja u zdjelici i dodajte im so i papar. U zagrijanu tavu stavite malo ulja ili maslaca i izlijte jaja. Čekajte da se omlet ispeče s jedne strane, a na gornju stranu dodajte dvije kriške tosta.

Kada ste sigurni da su jaja gotova s donje strane, okrenite ih. Na tost stavite sir i šunku, a zatim preklopite jednu krišku tosta s drugom. U sredini će ostati istopljeni sir, šunka i jaja. Jako je brzo gotovo, a u sendviču ćete dobiti sve što vam je potrebno da imate energije, ugljikohidrate, proteine i masti.

Ostavite komentar: