Ljubav se pokazuje djelima: Ukoliko radi ove stvari – nema potrebe sa sumnjate u njega

Uvaženo je mišljenje da muškarci malo i u zaista u vrlo rijetkim trenucima iskazuju emocije i pokazuju koliko zapravo vole svog partnera.

Njima je potrebno više vremena da podijele osjećanja sa voljenom osobom, a neki jednostavno više vole da to pokazuju djelima nego riječima.

Neki znaci su prilično jasni, ali to sve zavisi od individue, kod nekih muškaraca je gotovo nemoguće „pročitati“ da li osjećaju ljubav prema vama.

Međutim, ovih šest znakova će vam pomoći da shvatite da li vas on voli, možda i više nego što možete da pretpostavite.

Provodite važne datume zajedno

On u pola noći zna kada vam je rođendan i godišnjica i uvijek se trudi da budi tu i iznenadi vas stvarima koje najviše volite. Međutim, u važne datume spadaju i Nova Godina, Uskrs, Božić, slave…, jer ukoliko ne može da zamisli ni jedan ovaj praznik bez vas, znajte da ste mu veoma bitni.

Sluša vas

Većina muškaraca koncentriše se samo na stvari koje ih zanimaju i oko kojih su strastveni. Ako vas voli, vaš glas je muzika za njegove uši i uvijek će ostaviti sve po strani kako bi vas pažljivo saslušao.

Ponosan je na vaša dostignuća

Kad muškarac voli ženu, sve što ona čini on osjeća i vidi i kao svoje postignuće. Zaljubljeni muškarac ne takmiči s voljenom ženom, već je podržava i usmjerava prema napred, te zajedno s njom korača ka novim pobjedama.

Upoznao vas je s porodicom

Ovo je poprilično veliki korak za svaku vezu, jer skoro niko ne upoznaje partnera sa roditeljima ukoliko ne razmišlja o budućnosti sa tom osobom.

Ukoliko vam otvori vrata svog doma znajte da vas voli, poštuje i cijeni.

Prihvata sve ono što ste vi

Muškarac koji prihvata vaš stil života, navike koje se razlikuju od njegovih, muškarac je koji voli. Osoba koja istinski voli, dopušta partneru da bude ono što hoće, i štaviše motiviše ga i podržava da u tome istraje.

Ne boji se da bude ranjiv pred vama

Muškarci ne vole da budu ranjivi – nikad, ali ako vas voli, neće imati problema da vam pokaže da se boji da vas izgubi.

Ostavite komentar: