Eliminiše celulit, pomaže da brzo smršaš! Dodaj jednu kašičiću ovoga u jutarnju kafu

Mnoge djevojke razmišljaju o dijeti koja je dovoljno efikasna da brzo detoksikuju organizam i skinu nekoliko kilograma koji su se nagomilali tokom zime.

Ukoliko i ti o tome razmišljaš, pored režima ishrane koji treba da se zasniva na proteinima, povrću i voću, neophodno je napraviti i male promjene kada je riječ o svakodnevnim navikama.

Ukoliko volite da dan započinjete šoljicom omiljene kafe, to je dobar početak, jer kafa ubrzava metabolizam i podstiče tijelo da sagoreva masti, piše Srbijadanas.

Ipak, u ovom slučaju biste kafu trebali da pijete bez šećera i mlijeka, jer ovi sastojci u potpunosti potiru dejstvo kafe i nisu preporučljivi u dijetama.

U kafu dodajte kašičicu jestivog kokosovog ulja. Dodavanjem kokosovog ulja u kafu, povećava se nivo energije, a zbog zdravih masti koje sadrži biće pojačano sagorjevanje masti u organizmu.

Maska za piling tijela

Mješavina kafe i kokosovog ulja može vam takođe pomoći i u uklanjanju celulita, a kožu će učiniti glatkom i hidriranom. Nakon što ispijete kafu, talog koji ostane pomješajte sa kašičicom kokosovog ulja. Ovu smjesu utrljajte na kritična mjesta, a nakon samo par tretmana vidjećete rezultate.

Ostavite komentar: