Dobar trik: Evo kako da zadržite svjež miris odjeće nakon pranja VIDEO

Djevojka po imenu Beki Marfi koja na TikToku često objavljuje razne trikove za čišćenje, tvrdi da je greška ubaciti prašak za veš u namijenjenu pregradu, već da je mnogo bolje staviti ga dirktno u bubanj.

“Šokirana sam koliko ljudi ovo nije znalo”, napisala je ona uz video, dodajući da stavljanje praška u namijenjeni dio može da ošteti mašinu.

Ona, takođe, tvrdi da će se veš mnogo bolje oprati kada prašak stavite direktno u bubanj jer voda tako bolje zapeni, a oprani veš ima intenzivniji miris.

I dok su se u komentarima javili neki koji tvrde da Bekin trik zaista radi, drugi kažu da im nije jasno čemu onda uopšte služe pregrade za prašak i omekšivač na mašinama, prenosi B92.

Ako odlučite da prašak ubacite direktno u bubanj mašine, morate da povedete računa o jednom – da ne stavite previše veša jer to može da spriječi da se prašak otopi.

@cleanwithbekxx Shocked at how many people did not know this🤯 #cleanwithbekxx #cleaninghack #washingmachine #cleantok #fyp #lifehack ♬ original sound – CleanwithbekXx

Ostavite komentar: