Žene se dive i čude takvoj tehnici: Fotografija veša koji se suši apsolutni je hit

Kada je u jednoj grupi na Facebooku objavila fotografiju donjeg veša koji se suši, Sonja Šantar nije niti sanjala da će izazvati ogromnu reakciju te skupiti više od 12.000 lajkova i dvije hiljade komentara.

No fotografija savršeno obješenog veša postala je pravi hit, a brojne žene takvoj se tehnici sušenja veša dive i čude.

Sonja Šantar oduvijek se divila načinu na koji njena mama najpreciznije slaže oprani veš na stalak za sušenje. Fotografiju obješenog veša spontano je objavila na Facebooku u grupi Ženski RecenziRAJ, i ne znajući hoće li administrator odobriti objavu, piše Zadovoljna.dnevnik.hr.

“Dakle, je me rodila, odgojila, ali nikad neću uspjeti ovako složiti veš. To se zove opuštanje vijuga”, napisala je Sonja uz fotografiju.

Fotografija je (srećom) dobila dozvolu administratora, a nakon što je s mamom popila kavu te uzela mobilni telefon da pogleda poruke, Sonja je imala šta vidjeti.

“Ugodno sam se iznenadila ili bolje da kažem šokirala jer je fotografija u dvadeset minuta dobila oko 3.200 lajkova”, kazala je Sonja.

Komentari na objavu u Facebook grupi Ženski RecenziRAJ i nju i njenu mamu nasmijali su i podigli im raspoloženje.

“Ajme, kako dobro i uredno, sve po špagi, a ja mislila kako ja slažem uredno na štrik (da kasnije imam manje peglati). Bravo za mamu”, samo je jedan od komentara.

Ostavite komentar: