Zaradila brojne osude: Mlada izbacila konobaricu sa vjenčanja jer se “previše dotjerala”

Dan vjenčanja je dan o kom većina djevojaka mašta cijeli život. To je njen dan, kada će obući svoju vjenčanicu i izgovoriti sudbosno “da”. Dekoracija, sala, hrana… Sve ovo i još mnogo drugih stvari bora mlada kako bi njen dan protekao u najboljem redu.

Međutim, na svadbama često dođe do problema, posebno kada nešto nije po mladinoj volji. Upravo ova situacija se dogodila jednoj ženi koja je anonimno objavila svoju ispovijest na društvenoj mreži “Redit”.

Naime, ona je izbacila konobaricu sa svog vjenčanja, a njen suprug ju je zbog tog postupka nazvao “ludom”.

Ona je objasnila da je od svojih gostiju zahtijevala “minimalistički dress code”, tako da se ona i suprug jedini ističu na taj dan.

Međutim, jedna konobarica je prekršila ovo pravila, jer je, prema mladinim riječima, imala previ ajlajnera.

“Svim mojim gostima je rečeno da nose tamne boje kako bismo se suprug i ja istakli, a takođe sam zamolila svoje goste da nose minimalno šminke”, napisala je ona i dodala:

“Pretpostavljala sam da se to odnosi i na osoblje. Međutim, konobarica je stavila mnogo ajlajnera, nosila je minđuše i prsten. Takođe je imala košulju sa V-izrazom, koja je isticala njene grudi, a i pantalone su joj bile preuske. Hodala je okolo, posluživala piće i razgovarala s mojim gostima”.

Ona je zamolila šefa sale da ovu konabricu stavi u šank, ali joj je on rekao da im fali osoblja, na šta je mlada rekla da će, ukoliko ova djevojka nastavi da konobariše, pozvati policiju. Zbog ove njene rečenice, šef je poslao djevojku kući.

“Moj muž i svekrva su rekli da se ponašam ludo i da sam bez razloga napravila problem djevojci. To je moje vjenčanje i ona treba da zna da ne smije da se dotjeruje toliko”, zaključila je ova mlada.

Komentari ispod njene objave su se nizali, a većina ljudi je stala na stranu konobarice.

“Da zoveš policiju jer ti se ne sviđa kako je neko obučen? Ženo, bolje pozovi doktora da provjeri da li si dobro”, napisala je jedna žena.

“Zamislite život sa njom. Bukvalno pakao. Ja bih pobjegao glavom bez obzira”, dodao je jedan muškarac, prenosi “Telegraf.rs“.

Ostavite komentar: