Zanimljiva ponuda: Vakcinišite se u baru, a kuća časti i pićem

Jedan je bar u Tel Avivu, u saradnji s opštinskim vlastima nedavno pokrenuo neuobičajen način rada: svi koji se ondje dođu vakcinisati protiv kovida, dobiće i besplatno piće.

Ponuđeni napitci su, naravno, zbog mjera predostrožnosti bezalkoholni.

Premda je dosad, po podacima ministarstva zdravstva, od 9,3 miliona stanovnika Izraela jednom dozom vakcine protiv kovida vakcinisano njih gotovo 50 odsto, a 35 odsto ih je primilo obje doze, vlasti su se zabrinule da bi motivacija stanovnika postupno mogla oslabiti i tako usporiti izraelske planove o ponovnom otvaranju privrede.

Kako bi privukao lokalno stanovništvo da se odazove programu vakcinisanja, gastropab Jenia iz Tel Aviva je, u saradnji s gradskim vlastima došao na zamisao da uz vakcinu ponudi i bezalkoholno piće.

U čovjekovoj je prirodi da cijeni svake podsticaje, posebno kad su besplatni i ukusni pa je bar ponudio nešto što bi malo ko odbio.

“Pomislila sam da je uistinu dobra prilika doći u bar i istodobno se cijepiti, s obzirom na to da nisam imala ni vremena ni mogućnosti otići na neko drugo mjesto”, rekla je May Perez, jedna od onih koji su iskoristili primamljivu ponudu, prenosi N1.

Ostavite komentar: