Zabranjene stvari, misteriozni ljubavnik… Psiholog otkriva šta vaši seksi snovi govore o vama

Psiholog u knjizi objašnjava šta vaši seksi snovi govore o vama.

Evo šta kaže:

1. Seks na čudnim mjestima

Ako sanjate seks na čudnim mjestima to sugeriše da se u vašem svakodnevnom životu dogodila neobična situacija.

Ova okolnost pruža vam priliku da iskoristite svoje kreativne talente i strast u svježem, uznemirujuće nepoznatom kontekstu.

2. Strastveno ljubljenje

U snovima, usta simbolizuju koliko se osjećate sigurni u izražavanje iskrenog mišljenja.

Iako partner s kojim se ljubite može imati neki simbolični značaj, san se zapravo odnosi na povezivanje sa samim sobom i shvatanje da ste u stanju jasno izraziti ono što želite, umjesto da to zamaglite.

3. Zabranjene stvari

Ako sanjate da lutate s nekim, ili negdje, što ne biste smjeli, to sugeriše da se osjećate spriječeno u razvijanju određenog kreativnog talenta u svom životu.

Često su razlog ljudi koji su ljubomorni na vaše vještine i žele zaustaviti vaš napredak.

4. Misteriozni ljubavnik

Pojavljuje se naizgled savršeni ljubavnik više puta u vašim snovima i nestaje baš kada mu se želite približiti?

To pokazuje da na svoje kreativne sposobnosti gledate kao na talente koji dolaze i odlaze, a ne na stvari na koje se možete pozvati kad vam zatrebaju.

5. Pogrešan ljubavnik

Sanjanje da ste s nekim iako u dubini duše znate da nije za vas, to sugeriše da koristite kreativnost i strast za postizanje uspješnog ishoda, ali da vaše srce nije istinski uključeno.

Obično je to znak da koristite svoju energiju kako biste ugodili drugoj osobi. Trebali biste usmjeriti svoj talent za nešto što zaista želite za sebe.

6. Orgije

Ako sanjate da učestvujete u orgijama to ukazuje da vam se u životu može dogoditi prilika da svoje kreativne talente podijelite s nizom drugih ljudi.

Iako s njima možda nećete začeti nove ideje, to će proširiti vaše razumijevanje raspona kreativnih procesa koje koriste drugi, prenosi “24sata.hr”.

7. Povratak bivšima

Sanjanje bivših pokazuje da postajete svjesni prilike da se ponovo povežete sa zanimanjem ili poslom koji vam se nekad jako sviđao, piše “The Sun”.

Ostavite komentar: