Vezala poruku za balon: Ono što je uslijedilo nije mogla ni da sanja VIDEO

21.03.2024. | 14:30

Svako ko se ikada prolazio kroz fazu izlaženja sa momcima/djevojkama zna koliko to umije da bude izazovan, mukotrpan, i često frustrirajući proces. Nekada nemate baš nimalo sreće bez obzira koliko se trudili.

Gotovo uvijek treba slušati ljude koji govore da će se ljubav desiti kada najmanje nadamo. Međutim, to je lakše reći nego učiniti jer je nestrpljenje preveliko.

Pa, šta raditi kada apsolutno ne možete da stojite skrštenih ruku? Preuzeti stvari u svoje ruke, naravno.

Ljubav je u vazduhu

Ako ste kao TikTokerka Vijena, snaći ćete se pod svaku cenu kako biste stigli do željenog cilja. Ona je imala urnebesnu, a ujedno i genijalnu ideju, nakon što su joj potonuli svi izgledi da pronađe ljubav.

Ona se naime dosjetila da napiše svoj broj telefona uz poruku u kojoj je napisala: ,,Ako pronađeš ovo, pozovi me… (devojka koja traži dečka)”, na papir, veže ga za balon i pustila da sudbina odradi svoje.

@viennaskyeAND he’s cute????♬ original sound – viennaskye

U početku je mislila da joj je plan propao jer je videla da se balon zakačio za krov nečije zgrade, ali ubrzo se ispostavilo da nije bila u pravu. Njen telefon je zazvonio, a dečko koji joj se javio je bio presladak. Iznenađena ishodom, pitala se da li da mu pruži šansu, prenosi Najžena.

Pratioci su se jednoglasno složili da treba da mu pruži šansu, što se dalo zaključiti po komentarima poput: ,,Devojko, univerzum ti daje lepog muškarca, i se preispituješ?” ; ,,Izađi sa njim” ; Da devojko!!! Presladak je”…