Uz obrok dobijete i batine: Konobarice šamaraju goste i to naplaćuju VIDEO

06.12.2023. | 11:34

Ako uživate u tome da vam neko nanosi bol podjednako koliko uživate i u hrani, jedan restoran u Nagoji pravo je mjesto za vas.

Jer, u njemu ćete uz obrok dobiti i batine. Odnosno, onoliko šamara koliko ih platite.

Jedan šamar košta nešto manje od dva evra, a odvaliće vam ga konobarica, i to nimalo nježno! (cijena skače na 3,15 evra ako sami birate djevojku).

Iako taj restoran postoji već godinama, o njemu su se ovih dana raspisali kineski mediji, čiji su prilog u međuvremenu preuzele i brojne novinske kuće u Sjedinjenim Američkim Državama i Еvropi.

Zabilježeni video tako prikazuje da se konobarice svojski trude zalijepiti pet prstiju preko obraza kako treba, da pojedini gosti naručuju seriju šamara, te da potom uz “šljagu” zahvaljuju svojim “dominama”.

Šamarčine rado naručuju i gošće lokala, a iz priloga se čini da je i od njih moguće zatražiti da se pridruže udaranju.

Inače, lokal se oglašava uz opasku da nudi najgoru uslugu svojim gostima, naziv mu je Šahihoko-ja, a s ovom kontroverznom praksom započeo je 2012. godine.

Ideju je osmislila vlasnica objekta u trenucima dok je slabo poslovala, najprije je goste šamarala samo jedna djevojka, ali gostima se iživljavanje toliko svidjelo da je u međuvremenu morala zaposliti još niz djevojaka.