Urnebesan gest! Mama pitala sina šta je naučio u vrtiću, on joj pokazao ovo VIDEO

29.02.2024. | 21:45

Često se kaže da djeca uče nove stvari, a da roditelji toga nisu ni svjesni.

 

@covebaby Pov You’re only a one year old…but you’re very honest. #baby #littlebrother #weaning #nurserylife #toddlersoftiktok #toddlermom ♬ original sound – Cove Baby

Zbog toga se mama Nicola Law prilično iznenadila kad joj je njezin mališan pokazao novi urnebesan gest koju je naučio u vrtiću.

Nakon što je svom jednogodišnjem sinu dala večeru, Law ga je pitala što je taj dan radio u vrtiću.

Ali nije očekivala odgovor koji je dobila. Wilf je bio više nego sretan što može pokazati novi gest mahanja prstom, koju je naučio koristiti kad god ljudi učine ili kažu nešto loše.

Obično bi Wilf došao kući i pohvalio se kako je savladao novu riječ ili bi pokazao svoje nevjerovatno crtanje prstima, ali ne ovaj put.

Law je za Newsweek rekla da se nije mogla prestati smijati kada je njezin sin počeo odmahivati prstom prema njoj.

Bila je zadivljena ovom gestom. Zanimalo ju je moraju li učitelji često mahati prstima na Wilfa tokom dana pa ga je pitala je li on “dobar dečko u školi”. On je odlučno odgovorio: “Ne.”

“Wilf ima briljantan smisao za humor i vrlo je bistar. Ipak, kad ga zamolim da nešto učini, on, uz smijeh, učini suprotno”, istaknula je. Svaki put kad Law pogriješi, Wilf joj brzo mahne prstom.

Video je pregledan više od 3.8 miliona puta, a mnogi su korisnici TikToka pohvalili Wilfovu iskrenost.

S više od 1.500 komentara, Wilf je stekao mnoštvo novih pratilaca koji jedva čekaju vidjeti što će mališan sljedeće naučiti.

Jedna osoba se našalila: “Ovaj dječak će biti genij.”

“Poštujem njegovu iskrenost”, napisala je druga. “Wilf je presladak”, dodala je treća.