Uklonio nos i gornju usnu: Zaljubljenik u transformaciju želi da postane “crni vanzemaljac” VIDEO

Zaljubljenik u transformaciju tijela priznao je da se sada bori da govori nakon što su mu u posljednjoj operaciji ljekari uklonili nos i gornju usnu.

Entoni Lofredo (32) svoje je tijelo, uključujući očne jabučice, već prekrivao tetovažama, a jezik mu je podijeljen u pokušaju da izgleda kao ‘crni vanzemaljac’.

Francuz, koji na društvenim mrežama prikazuje svoje dramatične fizičke promjene, rekao je da mu je odstranjen nos u Španiji jer je postupak u Francuskoj ilegalan.

Osim pirsinga i tetoviranja, modifikacije tijela koje rezultiraju povredama u mnogim evropskim zemljama su nezakonite.

Kao takav, Lofredo nije precizno rekao gdje je urađena operacija, kada ili ko mu je uklonio nos i gornju usnu, govoreći o postupcima na svom Instagram profilu.
Priznao je da je sanjao da u potpunosti ukloni kožu i zamijeni je metalom te je svoje ruke, noge i prste, zajedno sa zatiljkom, naveo kao sljedeće dijelove tijela koje želi izmijeniti.

U razgovoru za francuski list “Midi Libre” 2017. godine, Lofredo je rekao da je od malih nogu bio “opčinjen mutacijama i transformacijama ljudskog tijela”.

“Kada sam u dvadesetim godinama radio kao obezbjeđenje, shvatio jsam da ne živim onako kako želim. Zaustavio sam sve u 24. i otišao u Australiju”, dodao je Lofredo, koji trenutno živi u Monpeljeu u Francuskoj, a prenosi “Daily Mail”.

Ostavite komentar: