Uhvatio dijete kad ga je majka bacila da ga spasi iz požara – VIDEO

Filip Blenks, bivša lokalna srednjoškolska i koledž zvijezda u američkom fudbalu i marinac, postao je heroj Amerike, poslije jednog dramatičnog snimka.

Kada je čuo vriske i vidio da je stan od komšija zahvatio veliki požar, istrčao je napolje i susreo se sa juš užasnim prizorom: u želji da ne dozvoli da plamen proguta njeno dijete, majka je bacila dijete muškarcu koji stajao ispod terase. Blanks je dotrčao, bacio se i uhvatio ga…

“Nisam mnogo razmišljao. Reagovao sam kako sam reagovao. Gledao sam mu noge u trenutku kada sam skočio (da ga uvatim). Izgledalo j da tip koji sa mnom tamo, neće uspjeti da ga uhvti, zbog čega sam se i bacio. Samo sam htio da preživi. Znam sam kako ću da ga uhvatim, što je i djelimično zbog toga što sam trenirao fudbal”, rekao je Blenks koji je iz čeljusti smrti iyvukao dječačića koji se nalazi u bolnici sa sestrom.

Njihova majka, nažalost, nije preživjela.

“Ona je pravi junak, a ne ja, jer je dala najveću žrtvu da bi spasila svoju djecu djecu”, dodao je Blenks koji želi da ih djece u bolnici i pronađe im oca, kako bi se što prije opravili, prenosi “Nova.rs”.

 

 

Ostavite komentar: