Ubaciš pare u mrežu, kusur se “vraća” kroz prozor: Da li ste nekada ovako platili parking VIDEO

Kada se uredno parkiramo i planiramo da napustimo svoje vozilo, red je da se pobrinemo i za plaćanje parkinga.

SMS poruka čini se kao najjednostavnija metoda, međutim, najnovija koja se sprovodi u Splitu u Hrvatskoj čini se inovativna i još lakša.
Naime, snalažljivi radnik Parking servisa u Splitu smislio je metodu, koja olakšava plaćanje i njemu i vozačima koji žele da parkiraju svoje automobile u garaži, a da ne moraju da izlaze iz vozila kako bi otišli do šaltera, pa meredovom “peca” novac. Potrebno je samo gurnuti mrežu kroz prozor automobila, u koju se ubaci novac, a kusur se, naravno, vraća na isti način, prenosi RTL.

 

 

Javljaju mi naši sugrađani da je Split parking uveo novu inovativnu metodu naplate parkinga zvanu “špurtilom i ostima”! Špurtil platišama, osti neplatišama. Nije čudo da firma koja ovoliko troši na tehnologiju radi u minusu…

Objavljuje Igor Stanišić u Subota, 4. prosinca 2021.

Igor Stanišić, splitski gradski odbornik, postavio je video snimak ove metode naplaćivanja na Fejsbuk i on je odmah postao viralan, navodeći uz njega kritiku “Split Parkinga”.
Neki su u komentarima posumnjali da je ovo stvarno pa su pitali da li je riječ o skrivenoj kameri, dok su drugi pohvalili radnika koji se snašao u situaciji kada mu je vozač bio sa suprotne strane, prenosi Blic.

Ostavite komentar: