Izgleda kao dječji vrtić: U Americi otvoren “pelene centar” za odrasle

Odrasle osobe koje nose pelene traže bezbjedan prostor za igranje uloge bebe sada mogu da se upute u novi “Diaper Spa” spa pelene centar za odrasle koji nose pelene u Atkinsonu, Nju Hempšir, u SAD koji zadovoljava potrebe svih ljubitelja pelena.

Spa pelene centar, koji je uspostavila ljekarka dr Kolin Marfi, nastoji da služi svim osobama koje nose pelene starije od 21 godine i traže prihvatanje i njegu, ili jednostavno siguran prostor za učestvovanje u „bogato imerzivnim iskustvima“ koja uključuju pelene za odrasle.

Prostor odnosno kuća sa četiri sobe je uređena tako da izgleda kao dječji vrtić, kompletan sa malim krevetima, igračkama i složenim pelenama, Aktivnosti navedene na veb stranici objekta uključuju vrijeme za igru, vrijeme za priču, vrijeme za spavanje, vrijeme maženja, vrijeme promjene, bojenje, dječije stihove i pjevanje.

Cijene usluga počinju već od 100 dolara po satu i idu sve do 1.700 dolara za 24-časovni boravak u njegovom noćenju sa doručkom. Nedavno otvorena Spa centar za pelene izazvao je kontroverzu u Atkinsonu zbog svojih neuobičajenih usluga, ali dr Marfi tvrdi da njena ideja nije o čudnim fetišima, već o suočavanju sa traumom.

Kolin En Marfi, vlasnica banje, rekla je da banja i njene usluge nisu seksualne prirode i ne služe bilo kakvom fetišu, već su namijenjene pojedincima koji žele da regresiraju i izliječe. Mnogo puta je to trauma iz djetinjstva kada su bili u pelenama ili tek izašli iz pelena i žele da osjete onu sigurnost koju su imali prije toga“, rekao je doktor. “To im pomaže da procesuiraju bilo kakvu traumu.”

Prema ovom članku u Međunarodnom časopisu za istraživanje životne sredine i javno zdravlje, odrasli ljubitelji beba/pelena (ABDL) su ljudi “koji deluju voljno regresirajući na prethodni uzrast i/ili nose pelene iz psiholoških razloga”.

Oni čine ogromnu i složenu zajednicu, ali Dr Murphi’s Diaper Dpa fokusira se na određenu podgrupu koja “vidi ovaj način života kao fizičku ili emocionalnu potrebu, a ne samo kao zabavu“.

Uprkos objašnjenjima dr Marfija, otvaranje banje centar (spa centar) za pelene izazvalo je kontroverzu u Atkinsonu, a deo lokalne zajednice pokrenuo je peticiju da se zatvori zbog bezbjednosti zajednice, posebno djece.

“Pazili smo da se ovaj posao oglašava pojedincima čiji seksualni fetiš uključuje dečje ponašanje! Ovaj posao, prema njihovoj veb stranici, reklamirao je naše gradsko igralište njihovoj potencijalnoj klijenteli. Tako će njihov seksualni fetiš uključivati gradski park u kojem se naša djeca igraju.” rekla je Kayla Gallagher , lokalna majka troje dece, za Boston.com.

Dr Kolin Marfi je objasnila da su svi klijenti u javnosti obučeni s poštovanjem i da se pridržava svih bezbjednosnih standarda u poslu kako bi zaštitila svoje klijente i zajednicu.

Kako prenosi business nhmagazine sajt ,na pitanje da odgovori na zabrinutost stanovnika o njenoj lokaciji u blizini javnog parka, Marfi je rekla da nema razloga za brigu.

„Kao što je jasno navedeno na mojoj veb stranici, oružje, alkohol, droga ili cigarete nikada nisu dozvoljeni u mojoj ustanovi. Kao što se na veb stranici pominje, svi klijenti moraju biti trezni i stariji od 21 godine na prijem“, odgovorila je ona.

Takođe je naglasila da su „usluge koje se pružaju su potpuno neseksualne“.

“Svakog klijenta pregledam tako što razgovaram sa njim telefonom, nateram ih da popune opsežnu papirologiju za prijem i zahtevam identifikaciju sa fotografijom pre svih i svih rezervacija. Pored toga, vodim imena svih potencijalnih klijenata kroz Nacionalnu bazu podataka o seksualnim prestupnicima radi konačnog pregleda“, rekla je ona, prenose “Zanimljivosti dana”

Ostavite komentar: