Trik za čišćenje prozora: Nisu ga znale ni najiskusnije domaćice

Niko ne voli da vidi prljave ili zamagljene prozore u svojim domovima. Iako postoji mnogo savjeta i trikova za čišćenje prozora, kao što je upotreba sirćeta , mnogi od njih imaju tendenciju da ostave staklo zamućeno.

Međutim, jedan pametan trik koristi popularno i lako dostupno piće za čišćenje prozora, ostavljajući ih besprijekornim. Najbolji dio je što većina domova vjerovatno već ima ovo piće u svojoj kuhinji, spremno za upotrebu.

Evo šta treba da znate o triku za čišćenje prozora koji daje trenutne rezultate.

Pametni trik za čišćenje predlaže korišćenje crnog čaja za čišćenje prozora. Jeftin i efikasan trik dokazuje da topao i utešan napitak može udvostručiti i rješenje za čišćenje.

Ovo svaka mama treba da zna: 6 stvari u kući  koje su prljavije od WC šolje, na njima se nalazi pravo leglo bakterija

Smatra se da je čaj odličan čistač jer sadrži taninsku kiselinu, koja može da presječe bilo koju gadnu masnoću i prljavštinu na površinama kao što su prozori, prenosi Novosti Magazin.

Za razliku od drugih sredstava za čišćenje kao što je sirće, koje frustrirani obožavaoci čišćenja opisuju da ostavljaju svoje prozore „gore nego prije nego su bili“, korišćenje čaja ne izaziva razmazivanje po staklu.

Osim što je jeftin, ne zahteva da trošite na fensi krpice ili sunđere. Sve što vam treba su novine!

Čišćenje prozora izgleda dovoljno jednostavno, ali postoji mnogo grešaka koje se mogu desiti, ostavljajući prozore sa mutnim prugama.

Dakle, evo vodiča korak po korak o najboljem načinu čišćenja prozora.

– Počnite tako što ćete ukloniti prašinu sa okvira prozora, šina i pragova usisivačem, novinama ili krpom.

– Uradite isto sa svojim roletnama ili zastorima. Ako imate zavjese, ovo je dobar trenutak da ih skinete i operete, prateći uputstva za njegu.

– Zatim poprskajte prozore velikom količinom sredstva za čišćenje koje koristite.

Ostavite komentar:

88nnd4crj7