Tri znaka do istine! Društvene mreže “znaju” da li je žena (ne)srećna u braku ili vezi

Kažu da život nije Instagram, ali tamo ga mnogi plasiraju.

Želeći da se prikažu, po njihovom mišljenju, u što boljem svjetlu, mnogi su skloni da utonu u svijet fantazije. Studije o korištenju društvenih mreža i Nacionalni institut za zdravlje otkrili su da prekomjerna upotreba može dovesti do narušenog mentalnog zdravlja.

Društvene mreže mogu otkriti više nego što mislimo, a stručnjaci smatraju da je vrlo lako prepoznati ženu koja nije sretna u vezi ili braku. Evo o kojim znacima je riječ:

Ćaskanje s bivšim

Da li komunicira sa muškim prijateljima, bivšima ili poslovnim saradnicima? Da li lajkuje i komentariše sadržaj koji oni objavljuju? Da li opsesivno provjera čiji lajk ili kakav komentar je dobila? Da li na društvenim mrežama provodi vrijeme do kasno u noć i čim se probudi?

Ukoliko je odgovor na sva ova pitanja potvrdan, to je znak da žena nije srećna u vezi ili braku.

To znači da pažnju traži na pogrešnom mjestu.

Mentalno i emocionalno je odsutna

Destruktivne navike na društvenim mrežama čine da žena postane mentalno i emocionalno udaljena zbog vremena provedenog na njima.

Ovo su znaci koji to pokazuju: provodi više vremena na Instagramu dok je muž u blizini, diskutuje u grupama umjesto da vrijeme iskoristi i provede s partnerom, flertuje onlajn.

Istraživanja su pokazala da ova navika u jednoj situaciji vodi do kraha braka, a to je kada muž dođe s posla, pa umoran legne da spava, a žena na drugoj strani traži ono što joj fali.

Mreže su zabavnije

Ako zabavu i uzbuđenje traži dok gleda Fejsbuk, Instagram ili TikTok, očigledno je da nešto nedostaje vezi ili braku – čista zabava za kojom tragate negdje drugdje je jak pokazatelj da u vezi ne dobijate ono što vas interesuje i u čemu uživate.

Da bi se jedan odnos razvijao, kažu stručnjaci, mora postojati fokus oba partnera, a ne da društvene mreže budu preče i zanimljivije od partnera, prenosi Avaz.

Ostavite komentar: