Tramp dijelio besplatne pizze, pa “zapeo” za atraktivnu plavušu: “Volimo te” VIDEO

Donald Tramp odvojio je dragocjeno vrijeme usred svoje predizborne kampanje kako bi podijelio pizzu svojim pristašama i čak se potpisao na majicu jedne entuzijastične obožavateljke.


Tramp je snimljen kako dijeli pizzu oduševljenim obožavateljima u Kathy‘s Treehouse Pub & Eatery u Bettendorfu, a oni su pak skandirali ‘Želimo Trampa‘.

Video je podijeljen na X-u, a u lokalu se okupilo više od stotinu ljudi, navodi Jutarnji.hr. Dobro raspoloženi Tramp dijelio je besplatnu hranu, a može ga se čuti kako jednom oduševljenom pristaši govori ‘Uzmi, čovječe‘,

Osim što je razdraganoj masi dijelio pizze, Tramp je stigao usrećiti i jednu entuzijastičnu konobaricu.

Naime, njoj se potpisao na gornji dio majice, a zatim i na podlakticu, dok je ona od veselja isplazila jezik.

“Tako smo počašćeni što ste ovdje, hvala vam puno. Volimo te. Moj tata je tvoj obožavatelj broj jedan kao i svi mi”, uzvratila mu je atraktivna plavuša. Inače, ovo nije prvi put da je Tramp došao u neki restoran i obratio se svojim pristalicama.

U avgustu je svratio u lokalnu pizzeriju nakon dugog govora u Fort Myersu gdje je pitao fanove žele li uživati u komadu koji je već zagrizao.

Bivši predsjednik takođe je posjetio i kultni kubanski restoran Versailles nakon pojavljivanja na federalnom sudu u Miamiju u lipnju te se tamo također ponudio kupiti obrok svima koji su se tamo zatekli.

Ostavite komentar: