Svijet potresa knjiga koja bi mogla da otkrije najmračnije Trampove tajne

Američki predsjednik Donald Tramp tema je knjige koju je napisala njegova nećaka, Meri Tramp.

Meri (55), navodno će u knjizi otkriti nepoznate podatke o svom ujaku Donaldu, uključujući da je kao dijete pretrpio emocionalno zlostavljanje. Pod naslovom “Previše i nikad dovoljno: Kako je moja porodica stvorila najopasnijeg čovjeka na svijetu”, knjiga bi trebala biti objavljena ovog ljeta, samo nekoliko mjeseci prije predsjedničkih izbora 2020. godine.

Ovo je prvi put da je član porodice Tramp napisao kritičku knjigu o predsjedniku.

Tramp se borio da blokira izdavanje knjige, navodeći da će time prekršiti sporazum o neobjavljivanju za koji tvrdi da ga je potpisala.

View this post on Instagram

مهم‌ترین #افشاگری‌ها علیه #ترامپ در کتابی جدید/ از #تقلب در امتحان تا لقب «دلقک» 🔹مری ترامپ، برادرزاده رئیس‌جمهور #آمریکا در کتاب جدیدش افشاگری‌هایی را علیه عمویش مطرح کرده است: ♦️تقلب در امتحان ورودی #کالج 🔹مری ترامپ نوشته هنگامی که ترامپ دانش‌آموز دبیرستان بوده به کسی پول داده تا در آزمون ورودی کالج شرکت کند.نمره بالایی که این فرد کسب کرد به دونالد ترامپ کمک کرد بتواند به عنوان دانشجوی مقطع #کارشناسی وارد دانشگاه مطرح #پنسیلوانیا شود. ♦️اعزام برادری تنها به بیمارستان 🔹مری ترامپ نوشته شبی که پدرش دچار حمله قلبی شده و فوت کرده خانواده ترامپ او را تنها روانه بیمارستان کرده‌اند. دونالد ترامپ به اتاقش رفته تا #فیلم ببیند. ♦️خواهر ترامپ: دونالد #دلقک است 🔹هنگامی که دونالد ترامپ خواسته وارد کارزار #انتخاباتی شود یکی از خواهرهایش به #صلاحیت او برای تصدی این سمت شک داشته. او گفته دونالد دلقک است و امکان ندارد در انتخابات پیروز شود. ♦️دونالد #خودشیفته 🔹مری ترامپ که روان‌شناس بالینی است نوشته عمویش واجد تمامی ۹ ملاک لازم برای دریافت تشخیص #اختلال شخصیت خودشیفته است. @b.netanyahu @maryl.trump @realdonaldtrump

A post shared by @ fanoosetarikii on

Ali ko je Meri Tramp i šta ta knjiga vjerovatno uključuje?

Meri Tramp je nećaka Donalda Trampa. Ona je drugo dijete Linde Klap i Donaldovog starijeg brata, Freda Trmpa mlađeg (Donald ima troje starijih braće i sestara, Marian, Fred Jr. i Elizabet, i mlađeg brata Roberta).

Meri je dobila ime po baki po ocu, Meri En Meklaud Tramp, i ima jednog starijeg brata, Freda trećeg. Merin otac bolovao je od alkoholizma i umro je 1981. u 43. godini.

Predsjednik Tramp izrazio je glas zbog borbe svog pokojnog brata sa zavisnošću od alkohola i izrazio žaljenje kako se ponašao prema njemu.

– Imao sam brata Freda – odličnog momka, najboljeg momka, najbolje ličnosti, mnogo bolje od moje – rekao je Donald tokom govora o američkoj krizi 2017. godine.

– Ali imao je problema. Imao je problem sa alkoholom. A rekao bi mi: “Ne pij.”

Donald je takođe govorio o svom bratu u intervjuima, rekavši da je alkoholizam Fred Jr.-a „imao dubok uticaj“ na njega i napomenuo: „Bio bi sjajan mirotvorac da nije imao problema, jer su ga svi voljeli. On je suprotnost u odnosu na mene.”

Da li su se Meri i njen stric Donald slagali?

Prema Njujork Tajmsu, kada je otac Donalda Trampa umro 1999. godine, Meri i njen brat Fred treći nisu bili uključeni u testament.

Meri i njen brat tužili su se, primijetivši da su Donald (njihov ujak) i njegova braća i sestre koristili „nepotreban uticaj“ na svog djedu, koji je imao Alchajmerovu bolest, prilikom sastavljanja testamenta. Kao odgovor, Donald je navodno povukao medicinske beneficije koje je založio za novorođenče Freda trećeg koji je doživio cerebralnu paralizu.

Donald je navodno pomogao da sastavi testament, koji se procjenjuje na 20 miliona dolara i da podijeli između djece njegovog oca i njihovih potomaka, isključujući djecu Freda mlađeg.

O čemu govori knjiga Meri Trump?

Dana 15. juna Dejli Bist je objavio da je Donaldova nećaka Meri izdala knjigu sa Simon Šuster u kojoj će biti detaljno opisani “mučni i ružni” dijelovi o Donaldu. Portparol izdavača kasnije je potvrdio knjigu, podijelivši je da se zove Previše i nikad dovoljno: Kako je moja porodica stvorila najopasnijeg čovjeka na svijetu.

Prema pisanju Dejli Bista, Merina knjiga obuhvataće “intimne i proklete misli” o Donaldu od njegove starije sestre, savezne sudija u penziji, Marian Tramp Beri.

Gardijan je takođe otkrio da će u knjizi detaljno biti navedeno da je Donald “doživio emocionalno zlostavljanje od ruke svog oca.” U odlomku iz knjige kaže se da je Meri napisala da je Donaldova majka patila od ozbiljnih zdravstvenih problema zbog kojih su Donald i njegova i braća i sestre od malih nogu bili pod brigom oca.

Nazivajući Donaldovog oca Freda Trampa, “visoko funkcionalnim sociopatom”, tvrdi Merina knjiga, “Donald je pretrpio uskraćivanja koja bi ga osramotila za život.”

Pored toga, Mjeri navodno otkriva da je bila glavni izvor priče Njujork Tajmsa za 2018. godinu o “sumnjivim poreskim šemama” Donalda.

U priči se takođe tvrdi da Donald nije samoupravljeni milijarder kao što je tvrdio i da je njegov otac Fred Tramp dao Donaldu danas ekvivalent od 413 miliona dolara.

Šta je Donald rekao?

Nakon početnih izvještaja “Previše mnogo nikada nedovoljno”, Donald je rekao Aksiosu da Meri nema dozvolu da objavi svoju knjigu.

– Nije joj dozvoljeno da piše knjigu – rekao je Donald za vijest, dodavši:

– Potpisala je sporazum o neotkrivanju podataka i očigledno je da to ne poštuje ako napiše knjigu. Previše je loše.

 

Izvor:(Novosti.rs)

 

 Ostavite komentar: