Sveštenik oduševio i nasmijao sve: Pogledajte kako je na engleskom vjenčao zaljubljeni par VIDEO

Na TikToku je nedavno objavljen snimak jednog vjenčanja u crkvi, ali ono što je privuklo pažnju je način na koji sveštenik vjenčava mladi par i koristi engleski jezik jer je mlada strankinja.
Naime, kako se može vidjeti na snimku, mladi par vjenčava sveštenik, a u komentarima se može vidjeti da je nekima predavao vjeronauku i da ga oslovljavaju sa otac Sloba. Inače, vjenčanje je održano u crkvi Lazarici u Kruševcu.
On počinje da priča na engleskom i pita mladu da li ona uzima ovog prelijepog čovjeka sa njene desne strane za muža do kraja života, a mlada koja inače ima miks švajcarske i krvi sa Šri Lanke, odgovara sa “da” na srpskom i svi počnju da se smiju.
Zatim je sveštenik pitao da li se možda obećala nekom drugom, a ona je opet odgovorila na srpskom “ne”, a komentar sveštenika je bio “ne, bravo, odlično” gdje su se opet svi nasmijali.
@lazardjokic1 #serbia #swiss #portugal #krusevac #wedding #bride #groom #church #ortodoxweding #english ♬ original sound – Lazar Djokic

Nastavio je sa pitanjima pa je pitao da li je neko doveo protiv njene volje, a ona je dlučno rekla “ne” i to opet na srpskom, a pop se našalio i pitao: “Čak ni Milan?”, pa se može pretpostaviti da se šala odnosi na njenog budućeg muža, Milana i onda su opet svi prasnuli u smijeh.
Veoma je lijepo vidjeti ovako nešto jer se sveštenik potrudio da dodatno uljepša poseban dan mladencima.

Ostavite komentar: