Sveštenici organizovali razvratnu žurku! Čovjeku pozlilo od previše seksa

Nezapamćen skandal upravo potresa Poljsku.

Naime, kako je to u srijedu prvi prenio list “Gazete Vyborce”, a potom i brojni ostali poljski mediji, sveštenici iz župe Blažene Djevice Marije Anđeoske u Dabrove Gornice organizovali su razvratnu žurku na koju su pozvali mušku prostitutku.

Nesretnika su očigledno toliko polno iskorištavali da je u jednom trenutku pao u nesvijest, a kada je na mjesto incidenta stigla hitna pomoć, odbili su pustiti ljekare u prostoriju.

“Nekoliko sveštenika naručilo je mušku prostitutku. Događaj koji je organizovao kler bio je isključivo polne naravi. Učesnici su pritom uzimali tablete za potenciju”, kazala je novinaru pomenutog lista neimenovana osoba upoznata s pozadinom skandaloznog slučaja.

“Pozvani gost je izgubio svijest, a tada je jedan od učesnika zabave pozvao hitnu pomoć. Međutim, kada su stigli ljekari, sveštenici ih nisu htjeli pustiti. Zato su medicinski radnici pozvali policiju te je tek nakon njihove intervencije pružena ljekarska pomoć onesviještenom čovjeku”, prenio je taj poljski novinar.

Tužilaštvo u Dabrovi Gornici u međuvremenu je odlučilo pokrenuti istragu, a prema riječima portparola Okružnog tužilaštva, postupak se vodi “u kontekstu nepružanja pomoći osobi kojoj prijetila neposredna opasnost od gubitka života ili teškog oštećenja zdravlja”.

Za takvo nešto je predviđena kazna do tri godine zatvora.

Za događaj su se, naravno, zainteresovali i tamošnji crkveni čelnici. Osnovana je komisija koja će pokušati hitno razjasniti okolnosti incidenta, a da je policija zaista intervenisala u noći sa 30. na 31. avgust, novinarima je potvrdio i stariji policijski narednik Kamil Žydlovski.

Ostavite komentar: