Sve je moguće: Glumac i bodibilder se oženio lutkom

Jurij Toločko, kazahstanski glumac i sportista, već duže vrijeme je zaljubljen u svoju ljubavnu lutku Margot, pa je nedavno odlučio da njihovu vezu kruniše brakom.

Srećne vijesti je podijelio na Instagramu sa svojih 40 hiljada pratilaca.

Za sebe kaže da je “sportista, umjetnik, bloger i manijak” i u posljednje vrijeme njegov alter ego je plavokosa Amanda, piše Jutarnji.

– Dogodilo se – napisao je Jurij uz video snimak ceremonije vjenčanja, a ako je sudeći po snimku, svadba je bila poprilično raskošna

.

Margot je zaprosio krajem prošle godine i trebalo je da se vjenčaju u martu, ali odložili su svadbu zbog pandemije korona virusa.

– Moj brak s Margot je manifest. Trenutno se krše prava muškaraca. Muškarci su manje zaštićeni od žena. Takođe, mnoge žene imaju potrošački stav prema muškarcima. Muškarci su neisplativi za brak. A s obzirom na to, mnogo žena pokušava da bude poput lutki, previše arogantno. Ovo je era lutki – napisao je Jurij na Instagramu objasnivši svoj bizaran brak.

Prije nego što je Jurij zaprosio lutku u vezi su, kaže, bili osam mjeseci. Njihove fotografije i snimke na društvenim mrežama prati s velikim interesovanjem pozamašan broj ljudi. Jedan obožavalac čak im je poslao i poklon, malog psa.

Zajedno idu na putovanja, večere, izlaze, zajedno se kupaju u kadi, vježbaju, a objavljuje čak i fotografije iz kreveta.

– Parovi treba manje da razgovaraju, a više da se povezuju. S vremenom i iskustvom Margot i ja smo shvatili da je za razgovor potrebno više od riječi. Vaš partner sigurno zaslužuje najbolje, ali mora da odradi svoj dio posla – napisao je Jurij uz fotografije iz teretane na kojima vježba s Margot.

 Ostavite komentar: