Sve da bi djevojci dokazao da je neće prevariti: Napravio posebnu majicu i urnebesan video

Betani Anime objavila je video u kojem je pokazala kako ju je njen dečko uvjerio da će biti vjeran na odmoru sa svojim prijateljima u Maliji – a sada je njegov gest postao viralan na TikToku.
Sezona odmora je stigla, a to znači da će većina muškaraca krenuti na putovanja sa svojim prijateljima. Dok se momci zabavljaju, njihove bolje polovine možda su kod kuće i ne znaju šta bi same sa sobom.
S obzirom da ovakva putovanja obično imaju reputaciju varanja, opijanja i drugih razvrata, očito je zašto neke žene mogu biti pomalo zabrinute zbog muških putovanja na koje idu ekskluzivno samo momci.
A ni Betani nije ništa drugačija. Ali, za razliku od drugih djevojaka, njen dečko ju je na prilično nevjerovatan način uvjerio da se nema o čemu brinuti.
@bethanyauk The way he instantly moved from the random firl at the end🥺 #boyfriend #ladsholiday ♬ All my friends – _spxdupsounds

U TikTok videu koji je prikupio nevjerojatnih 2,4 miliona pregleda, Betani je objavila svoju fotografiju i napisala kako je zabrinuta što joj dečko ide na omdor sa prijateljima. Međutim, njena je briga brzo splasnula jer joj je dečko poslao selfi prije nego što je izašao napolje s dečkima. Dao je napraviti personaliziranu majicu za put s momcima s njenom fotografijom i upozorenjem.
„Volim svoju djevojku“, piše na majici.
Nosio je majicu sa strogim upozorenjem u klubu u kojem su se zabavljali. Čak se i brzo odmaknuo od žene koja je počela preblizu mu plesati.

Ostavite komentar: