Sumnjate da vaš voljeni(a) švrlja: Stručnjak savjetuje kako da prepoznate preljubnika

Kad god se priča o prevari, ono što sve zanima je da li postoji način da prepoznate potencijalnog preljubnika.

Iako to zvuči pomalo čudno, stručnjak za veze Trejsi Koks tvrdi da zaista možete na osnovu izgleda muškaraca da zaključite kolike su šanse da vas prevari.

Naravno, ne mora da znači da je svaki muškarac koji ima razmak između očiju sklon preljubi, ali, u svakom slučaju ovi znakovi predstavljaju zanimljiv pogled na bolnu temu preljube.

Proučavajući prethodna istraživanja o varanju, govor tijela i drevnu kinesku vještinu čitanja lica “siang mein”, Trejsi Koks je otkrila je da se neki elementi fizičkog izgleda ponavljaju kod preljubnika.

1. Visoki muškarci češće varaju nego niski

Prema iskustvu Trejsi Koks, visoki muškarci su skloniji prevari od onih koji to nisu. Kako kaže, kada su joj prevarene djevojke pokazivale sliku bivšeg partnera, oni su u većini slučajeva bili veoma visoki.

2. Razmak između očiju otkriva preljubnika

“Razmak između očiju proporcionalno je suprotan njegovom interesu za ženu, pa što je on veći, veće su šanse da će on prije potražiti zabavu na drugom mjestu. Manji razmak znači i manju vjerovatnoću od od prevare”, kaže Trejsi.

3. Često konzumira alkohol

“Muškarci koji piju alkohol u umjerenim količinama varaju skoro 82 odsto rjeđe nego oni koji posežu za čašicom više, potvrdile su prethodne studije. Osim alkohola, sličan učinak ima i kafa. Oni koji piju po dvije šoljice kafe na dan skloniji su nevjeri nego oni koji je ne piju”, iznosi statističke podatke stručnjak za veze.

4. “Mišići u ogledalu”

Prema njenim riječima, muškarci koji u teretani rade samo na jednom dijelu tijela, dok ostale zanemaruju, sujetni su i vole komplimente.

“Treneri takav stil vježbanja zovu ‘mišići u ogledalu’ zato što služe samo za pokazivanje”, objašnjava ona.

5. Četvrtasti oblik lica

“Pripadnici jačeg pola s četvrtastim licem i izraženim kostima skloniji su egocentrizmu, zanemarivanju potreba svoje ljepše polovine i udovoljavanju svojim iskušenjima. Studije su pokazale da su oni češće skloni varanju”, zaključuje stručnjak za veze Trejsi Koks, prenosi “Telegraf.rs”.

Ostavite komentar: