Stanari našli hit način da zaustave bahato parkiranje: Evo kako sačuvati parking mjesto FOTO

Beograd postaje grad u kojem uvek nedostaje parking mjesta i vozači se snalaze kako znaju i umiju, ali neke granice moraju da se poštuju.

Znak za zabranjeno parkiranje često se zanemari, a vozači će „samo na kratko“ nerijetko zauzeti i prostor koji s razlogom mora uvijek da bude slobodan. Tako su stanari sa Zvezdare, rješeni da zaustave ljude da se parkiraju pred ulazom na mjestu koje nije predviđeno za to, morali da budu kreativni.

“Rezervacija ‘parking mjesta’, Braće Ribnikar, Zvezdara”, stoji u opisu fotografije podjeljene na stranici Moj Beograd. Na njoj vidimo dvije sušilice za veš raširene tačno tako da pokrivaju dužinu parking mjesta – na mjestu koje to nije, ali su vozači izgleda suviše lako zanemarivali tu činjenicu i pravili potencijalne probleme stanarima, prenosi Nova.

Oni koji su se prvi put susreli sa “izumom” krenuli su sa šalama na temu “neregistrovanog vozila” i nesporazuma, jer je neko zapravo samo htio da osuši veš na suncu, dok bi se po drugim komentarima reklo da se ova strategija praktikuje i po drugim krajevima grada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Ostavite komentar: