Srećnik uplatio dvije loto kombinacije: “Ništa nije ukazivalo da će ovo biti milionsko kolo”

Prvi loto milioner u 2021. godini uplatio je dobitnu kombinaciju u Subotici i za svega 160 dinara postao milioner, a “srećno uplatno mjesto” u ovom gradu nalazi se na adresi Aleja maršala Tita 13,saznaje Blic.

Igrač je uplatio dvije loto kombinacije i osvojio čak 2,9 miliona evra. Na uplatnom mjestu, u naselju Radijalac u centru Subotice, vlada “optimistična atmosfera”, a mušterije dočekuje preduzetnik Stanko Jovičić, piše Blic.

“Istina je, mi smo srećno mjesto, imamo i naljepnicu na vratima “malo srećno mjesto”. Imamo razne igrače, jedni igraju jednu-dvije kombinacije, a dio igrača koji igra tri kombinacije gleda i prati, a drugi dio ne gleda i može da se desi iznenađenje. Moje je da im skrenem pažnju i svaku moju mušteriju da zaštitim”, kaže Stanko Jovičić za Blic i dodaje da je za 20 godina rada sa Državnom lutrijom Srbije (DLS) uvijek bilo sreće, i manjih i većih dobitaka.

“Porodično radimo, dugo smo sa DLS, a ranije je bilo kod nas i šestica. Postoji izuzetno mali broj srećnih ljudi, igraju i uvijek nešto dobiju. Ima upornih koji igraju sisteme. Sada ništa, ali apsolutno ništa nije ukazivalo na milionsko kolo. Sasvim obično kolo”, kažu na uplatnom mjestu. Dok razgovaramo sa Stankom Jovičevićem u njegovu malu preduzetničku radnju sa uplatnim mjesto za igre na sreću ulaze kupci i komšije koje redovno uplaćuju loto kod njega.

“Sin je sinoć javio da su milioni u Subotici, a ja sam imao samo trojku. Igram stalno, ali ništa do sada da me “udari”. Radujem se što je neko od mojih sugrađana imao dobitnu kombinaciju, ko god da je neka mu je sa srećom”, kaže stanovnik obližnje višespratnice.

Gradom se vrlo brzo proširila priča da je na Radijalcu srećno uplatno mjesto.

“Neka nam je svima sa srećom komšija”, kaže Subotičanka koja je danas uplatila Loto. Na društvenim mrežama korisnici iz cijele Srbije pišu da je vjerovatno, pošto je Subotica pogranično mjesto, neko iz Mađarske “dok je pazario na subotičkom buvljaku uplatio i loto i postao milioner”.

Podsjetimo, 2019. godine u Subotici je takođe uplaćen milionski loto dobitak. Srećna trafika tada je bilo uplatno mjesto u naselju Makova sedmica, a dobitak je iznosio šest miliona evra.

Ostavite komentar: