Spremila paklenu osvetu: Tražila povišicu, pa dobila odmah otkaz VIDEO

10.07.2024. | 12:17

Otkaz je termin od koga se mnogima diže kosa na glavi. Nekada dolazi kao nagrada radniku za mukotrpan rad, a nekad i iznenada. Bar se to dogodilo jednoj djevojci.

Mlada djevojka iz Argentine digla je pravu buru na mrežama, kada je podijelila svoj pakleni plan za osvetu, jer je dobila otkaz. Kako je objasnila u videu, ona je nakon dvije i po godina mukotrpnog rada u firmi odlučila da traži povišicu.

Iako je argumentovano saopštila svoje razloge za povišicu, čini se da šefovi nisu bili oduševljeni. Štaviše uručili su joj momentalni otkaz.

Djevojka tvrdi da je ostala u nezavidnoj situaciji, bez podrške porodice i mogućnosti da finansira osnovne troškove života. I u tom teškom trenutku odlučila je da vrati poslodavcu milo za drago.

“Možda sam izgubila posao, ali oni su izgubili bazu podataka. Neka vide koliko će ih koštati da sve iznova digitalizuju i automatizuju”, rekla je djevojka u videu koji je brzo postao viralan na mrežama..

Drastičan potez je podijelio mišljenja ljudi – jedni su ga osudili, a drugi podržali.

“Ovime niste naškodili samo kompaniji, već i njenim radnicima”, napisao je jedan korisnik.

Kada se bijes malo stišao ova djevojka odlučila je ipak da vrati podatke, ali nije otkrila kako je to uradila.

“Ne želim da ulazim u pravne probleme. Podaci su vraćeni”, rekla je u drugom videu, koji je takođe privukao dosta pažnje i pohvale korisnika.