Spasila ih srpska policija: Bera Grilsa i kolegu jurio medvjed na Staroj planini VIDEO

Čuveni britanski avanturista Ber Grils zahvalio je pripadnicima srpskog MUP-a u epizodi emisije “Ranvir Sing protiv divljine – uz Bera Grilsa” objavljenoj na “Netfliksu”.

Naime, Ravir Sing, poznata indijska filmska zvijezda, na početku snimanja epizode na Staroj planini, našao se na meti medvjeda.

Nakon što je Sing stigao do provalije u pokušaju da pobjegne, na nebu se ukazala savremena letjelica H-145M Helikopterske jedinice MUP-a Srbije iz koje je izašao Ber Grils koji ga je izvukao iz opasne situacije.

Epizoda u kojoj čuveni britanski avanturista Ber Grils preživljava na Staroj planini u Srbiji počela je sa emitovanjem, a od svih njegovih opasnih putešestvija baš ova snimljena u Srbiji ima ubjedljivo najbolji uvod, a ništa manje atraktivan i kraj.
Kada su se našli u letjelici, Grils i Sing su se zahvalili svojim spasiocima, koji su im poželjeli dobrodošlicu.

“Budimo zahvalni srpskoj policiji što nas je spasila”, rekao je Grils.

Potom su Grils i Sing na Staroj planini tragali za Natalijinom ramondom, cvijetom feniksom koji je srpski simbol Dana primirja u Prvom svjetskom ratu, i golgote kroz koju su prošli naš narod i vojska. Kada su je pronašli Grils poziva Singa da krenu, riječima:

“Požuri, srpska vojska nikada ne kasni”.

U kadru se tada pojavljuje najmoderniji transporter Vojske Srbije koji ih odvozi.

Mediji su ranije objavili da je Grils oduševljen Srbijom, Starom planinom i našom kuhinjom.

Goran Karadžić, direktor JP “Stara planina”, otkrio je prošlog mjeseca i da Grils ima ogromnu želju da upozna najboljeg tenisera na svijetu Novaka Đokovića, javljaju Novosti, prenosi “Telegraf“.

Ostavite komentar: